Instagram: @phoebesummernails
Instagram //

@phoebesummernails

U beauty svijetu trendovi se stalno mijenjaju, ali postoje neke nove tehnike koje vrijedi isprobati. Jedan od najnovijih trendova u svijetu manikure koji nam je zapeo za oko je zmijski print. Manikura imitira izgled zmijske kože, a ne impresionira nas samo nail art nego i jednostavna tehnika s kojom se postigne ovaj zanimljiv efekt.

@phoebesummernails @14 Day Mani 💅 Dreamer | First Kiss  Head over the my I G for more 🫶🏼  #nailinspo #nailinspo2024, #almondnails #gelnails #nailtok #nails #springnails #springnailsinspo ♬ wicked game by krtxtones - 🦇

Riječ je o manikuri koja zahvaljujući domišljatoj tehnici dizajna odnosno nail arta na kraju izgleda kao prava zmijska koža. Ova manikura najbolje će izgledati na noktima popularnog badem oblika, a s bojama se možete poigrati. Što se boja tiče, kombinirajte dvije boje sličnih nijansa poput roze i narančaste ili tamnozelene i svijetlo-zelene. Ljubitelji otkačene manikure obožavat će ovaj nail art, a savršen je za ljeto. 

Ako su vam dosadili obični dizajni na noktima i tražite nešto potpuno drukčije, upečatljiv dizajn sigurno će vam se svidjeti. Može vam poslužiti kao inspiracija za sljedeći odlazak u salon, a za one voljne rekreiranja looka nije vam potrebno previše znanja. Tehnika crtanja vrlo je jednostavna: najprije nanesete pripremni sloj laka, a onda boju koja će biti baza. Nakon toga uz pomoć čačkalice napravite točkice s sličnom bojom te nakon što se taj sloj osuši nanesite top coat. Efektna manikura sigurno neće proći nezamijećeno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Ljepota