Instagram
@bethditto //

Instagram

U tijeku je još jedno izdanje zagrebačkog glazbenog festivala INmusic na kojem je nastupala američki rock trio sastav Gossip. Grupa se 2016. raspala, ali su se ipak ponovno vratili na glazbenu scenu. Pred sam nastup nakon dugo godina njihova pjevačica Beth Ditto se razboljela, ali unatoč svemu je izašla na pozornicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Još samo danas se održava 16. po redu INmusic festival koji je inače najveći glazbeni festival na otvorenom u Hrvatskoj. Ove godine su na festivalu nastupale brojne zvijezde poput Hoziera, Keanu Reeves i njegov bend Dogstar, Paola Nutinija, The National i brojni drugi. Jedna od grupa koja je nastupala na ovogodišnjem izdanju festivala bio je Gossip. Američkoj indie rock sastavu je glavna pjevačica Beth Ditto koja se netom prije samog koncerta razboljela. Beth je na pozornicu izašla s visokom temperaturom jer se zarazila koronavirusom. Njezin sljedeći potez oduševio je sve prisutne, ali je ujedno održala lekciju iz profesionalnosti brojnim kolegama. 

Publici se obratila na hrvatskom i ispričala na trenutnom zdravstvenom stanju te rekla kako razumije ako publika želi otići. Publika je napravila upravo suprotno, ostali su na cijelom koncertu i pružili podršku. 

Gossip se 2016. raspao nakon što je Beth izjavila kako "mora biti neovisna i sama". Nakon toga se posvetila produkciji solo albuma i pokrenula vlastitu modnu plus-size liniju. 

Pop kultura