Kezia Rose Cook
Instagram //

Kezia Rose Cook

Kopče za kosu su izuzetno svestran alat za stiliziranje različitih frizura, ali i modnih kombinacija. Doživjele su svoju renesansu prošle godine što se nastavilo i ove, a posebno se izdvojila kopča za kosu u obliku cvijeta koja je još od početka ljeta veliki hit na društvenim mrežama. Kopče za kosu mogu biti samo dekorativne, ali i itekako funkcionalne. Mit je da kopča ne može držati kosu jer je potrebno izabrati pravu veličinu i gustoću iste. One ne stežu kosu kao gumice, a s malo vježbe možete napraviti odlične frizure. Također, ne kreiraju crtu na kosi kao što to rade gumice, pa kad spustite kosu, neće izgledati neuredno. 

@alexia.ign ready für den sommer 😍 #hairstyle #hairtok #hairtutorial #hairhack #y2k #clawclip ♬ sonido original - ♡Renè Liric'S♡ 🎶'

Njihova glavna prednost je što s njima zaista možete biti maštoviti. Vaša frizura može biti inspirirana Rachel Green iz serije Prijatelji, ali i potpuno minimalistička poput low sleek bun. Osim kose, kopču za kosu u obliku cvijeta možete zakačiti i na torbu za plažu ili naremenicu haljine kako biste postigli onu ležernu island girl estetiku kojoj svi težimo, pogotovo krajem ljeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli barbara (@barbarakristoffersen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kezia Rose Cook (@keziacook)

Možda su kopče za kosu nekada prije bile dosadne i obične, ali pojavom ove cvjetne kopče, sigurno je da danas nije tako. Na tržištu osim ove možete pronaći i mnoštvo drugih, od različitih oblika, boja, ukrasa... Čini se kako bi se ovaj trend mogao nastaviti i na jesen, pa je sada svakako vrijeme da pripremite svoju zalihu, jer ovaj modni dodatak je tu da ostane!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luna Van Lent (@lunavanlent)

 

 

 

Moda