Anthony H Nguyen Makeup
Instagram //

Anthony H Nguyen Makeup

Britanska glazbenica je prolazila kroz modne i makeup promjene ali se uvijek zna što čini njezin vizualni identitet. Uvijek su to duge i bogate haljine koje čak nisu niti u upečatljivim bojama, ukrasima ili dezenima. Šminka je također uvijek slična – nekad je malo glamuroznija nego inače ali gotovo uvijek su uključene umjetne trepavice i liner. Jedina od malo iznimki od ovog pravila je videospot za pjesmu „Send My Love (To Your New Lover)“ u kojem je obučena u dugu cvjetnu haljinu i nema teški makeup na očima.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N T H O N Y  H. N G U Y E N (@anthonyhnguyenmakeup)

Adelini makeup lookvi su uvijek glamurozni. Obilježavaju ih zemljane  nijanse na očima mada se na koncertima u rezidenciji Las Vegasa poigrala s bojama i finishima. Na nastupu 41. vikenda, na kapcima je imala predivno svjetlucavo srebreno sjenilo. Vrlo rijetko nosi upečatljive boje na usnama stoga ju se neće skoro nikad vidjeti s rozom ili crvenom šminkom. Uvijek odabire ostaviti oči u fokusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N T H O N Y  H. N G U Y E N (@anthonyhnguyenmakeup)

Glazbenica je itekako svjesna koliko je njezin signature makeup look dio njezinog osobnog brenda. Tako je 2021 godine na Instagram postavila video u kojem su prikazane njezine oči, a povod je bila najava singla „Easy on me.“ Adele je poznata po tome da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. U promociji zadnjeg albuma 30 je prvi put govorila o detaljima o razvodu braka i djetetu, ali prije i nakon toga se nije dodatno izjašnjavala. Tako ju njezini fanovi neće vidjeti da u videima na YouTubeu priča o svojoj makeup ili skincare rutini. Jedini put kada je ovo ekskluzivno napravila je na kanalu makeup influencerice Nikki Tutorials u sklopu serijala Power Of Makeup. Adelin makeup artist Anthony H Nguyen redovito dijeli njezine fotografije ali nikada ne napiše koje točne proizvode koristi. Također, Adele je idealna za zaštitno lice makeup branda, ali nikada se nije odlučila na taj korak u svojoj karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N T H O N Y  H. N G U Y E N (@anthonyhnguyenmakeup)

Jasno je da njezini lookvi nisu svakodnevni. Ipak, postoje način kako da se prilagode svakodnevnom makeupu. Za početak, ne trebate stavljati umjetne trepavice kao što ih ona ima na svakom pojavljivanju u javnosti. To će automatski vaš look učiniti jednostavnijim i nosivijim. Maskara koja daje volumen će biti i više nego dovoljna. Oblik i debljinu linera prilagodite svom obliku oka. Što se tiče ostatka makeupa, tu se možete samo poigrati jer najvažniju stavku već imati, a to su oči. Još jedan dio lica kojeg Adele voli istaknuti su usne tako da su malo precrtane. Još jedna mala napomena za kraj: ne zaboravite da naglašavate svoje lice koje je jednako posebno kao i Adelino. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N T H O N Y  H. N G U Y E N (@anthonyhnguyenmakeup)

Ljepota