It's a lovestory
Hogl //

It's a lovestory

Motiv srca nije samo za razdoblje Valentinova. Standardni oblik srca iza sebe vuče dugu povijest i simboliku, a moda s njegovim motivom nam je uvijek bolja polovica našeg ormara. Dizajnirana da se u nju zaljubite, upravo je srce zvijezda nove kolekcije za jesen/zimu poznatog austrijskog brenda kvalitetne obuće Hőgl.

Naizgled nespojive boje, prekrasne nijanse crvene, crne, ljubičaste i krem, zajedno stvaraju dobro izbalansiran, atraktivni umjetnički dojam s temom srca. Motivi srca, središnji element ove kolekcije, simboliziraju ljubav i toplinu, što ih čini idealnim izborom za jesenske dane kada tražimo dodatnu dozu ugode i potrebne topline. Srca su prikazana kroz različite umjetničke stilove, od apstraktnih oblika do stiliziranih ilustracija, dodajući kolekciji dinamičan i razigran karakter.

Ova ekskluzivna capsule kolekcija osvaja na prvi pogled salonkama s visokim, zanimljivo oblikovanim potpeticama, cipelama u Mary Jane stilu s malim potpeticama i nježnim remenčićima te svilenom maramom nazvanom “Karree Högl Love“ koja je prekrasan modni dodatak. Bilo da se nose zajedno ili odvojeno, ovi komadi daju očaravajući retro šarm i art glamur svakoj odjevnoj kombinaciji. Motivi srca na obući i modnim dodacima unose element romantike i nostalgične elegancije, što ih čini savršenima za jesenske outfite.

Jesen, kao godišnje doba transformacije i introspekcije, pruža idealnu pozadinu za nošenje komada koji izražavaju ljubav i povezanost. Dodavanjem motiva srca u vašu garderobu, svaki jesenski dan postaje prilika da izrazite svoju ljubav prema modi, umjetnosti i životu.

Nova kolekcija već je na policama

U trgovinama Högl u Ilici 12 i u Westgateu stigli su prvi komadi iz kolekcije za jesen/zimu, pa ljubiteljice dobrih cipela već uživaju u bogatoj ponudi ovog austrijskog brenda poznatog po vrhunskoj kvaliteti i nenadmašnoj udobnosti. Svaki komad iz ove linije pažljivo je izrađen od najfinijih materijala, s posebnim naglaskom na detalje i trajnost, čime Högl potvrđuje svoj ugled na tržištu luksuzne obuće.

Pod motom "Precious Modernism", Högl je kreirao kolekciju koja ima moderni identitet fokusiran na duh vremena. Posvećena je snažnim, samouvjerenim ženama koje idu svojim putem, a pritom cijene stil, kvalitetu i promišljeni dizajn. Raspon kolekcije nudi idealan izbor obuće koja je spremna odgovoriti na sve izazove nadolazeće sezone, a osim vrhunske kvalitete i dizajna, udobnost ostaje najvažnija značajka čvrsto ukorijenjena u Höglovu misiju.

Kolekcija odražava raznolikost žena i funkcionira poput uzbudljive simfonije sastavljene od suprotnosti koje se ipak vješto slažu. S jedne strane, komunicira ležeran stav, autentičan i funkcionalan, a s druge strane naglašava odlučnu, snažnu ženstvenost i hrabru ekstravaganciju. Svaki par cipela iz ove linije osmišljen je da bude statement komad, pružajući osjećaj posebnosti i samopouzdanja. Dizajn koji spaja prošlost i sadašnjost, tradiciju i inovaciju, čini ovu kolekciju ne samo modnim izborom, već i izrazom osobnosti

Ljubiteljice mode koje žele osvježiti svoj jesenski stil sada imaju priliku obogatiti svoju garderobu sofisticiranim, ali udobnim cipelama koje će se savršeno uklopiti u različite prilike – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka. Högl Love kolekcija nije samo obuća; to je ljubavna priča koju nosite sa sobom gdje god krenete.

No naša ljubavna priča s Högl obućom i modnim dodacima ne staje ovdje, s obzirom na to da smo se zaljubili i u njihova aktualna sezonska sniženja! Popularne „hoglice“ od 29. srpnja mogu se nabaviti uz popust od 50%, a izbor modela i brojeva je uvijek odličan. Od back to school estetike, pa sve do onih savršenih sandala s potpeticom koje ćemo htjeti nositi čitave godine!

Salonke i balerinke privlače elegancijom i bezvremenim dizajnom koji jamči da ćete ih nositi i kada ljeto prođe, jednako kao i ležerni modeli mokasinki i tenisica koji nikada ne izlaze iz mode.

Udobne sandale obavezan su dio ljetne garderobe, a sada je prigoda za kupnju prekrasnih modela od mekane kože s metalik efektom. Bilo da se odlučite za tanke, visoke potpetice i zavodljive remenčiće ili ekstravagantne platforme u stilu ludih 70-ih, s lakoćom ćete plesati na svim ljetnim zabavama.

Natikače su davno prestale biti obuća koju nosimo u kući, na bazenu ili na plaži. One su punopravne članice modne scene i nose se u mnogim, donedavno nezamislivim prilikama, a kada dođe vrijeme godišnjih odmora apsolutne su vladarice. Högl nudi veliki izbor modela i boja – od sportskih za vjerne poklonice athleisure odijevanja do onih s visokim potpeticama koje će pristajati uz elegantne odjevne kombinacije.

Aktualna sniženja i novu Högl kolekciju možete pogledati na: https://hoegl.com

Moda