Instagram.
//

Instagram.

Ovaj nezaboravni trenutak zabilježen je u subotu nakon Taylorinog prvog londonskog koncerta na Eras turneji, točno na dan kada je princ William napunio  42. godine. "Sretan rođendan, M8! Londonski koncerti započeli su sjajno!", napisala je Taylor uz fotografiju koja već broji preko 9 milijuna lajkova na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)Swift i Kelce, oboje 34, hodaju od kraja 2023. Iako su se pojavljivali zajedno u javnosti, ovo je prvi put da je Kelce objavljen na Swiftinom Instagramu. Par je prvi put potaknuo glasine o vezi prošlog rujna kada je Swift prisustvovala nekoliko Kelceovih NFL utakmica. Od tada su viđeni kako se međusobno podržavaju na raznim događajima, uključujući Kelceovu pobjedu na Super Bowlu 2024.

Sličnu fotografiju objavio je i princ te zahvalio Taylor na sjajnoj večeri u kojoj je itekako uživao, a to potvrđuje i video na kojem pleše uz jedan od njezinih najvećih hitova "Shake it Off".  Princ je inače dobar prijatelj ili M8 (skraćenica od riječi mate) s Taylor, a jedan od njihovih značajnijih trenutaka definitivno je bio nastup s Bon Jovijem u Kensingtonskoj palači davne 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Good Morning America (@goodmorningamerica)

William definitivno ne može reći kako je na koncert išao samo zbog djece, ali  s obzirom na situaciju u obitelji s kojom smo već do sada svi upoznati, prinčev primarni cilj je sigurno bio omogućiti djeci večer ispunjenu zabavom i plesom. A ima li išta bolje od koncerta trenutno najpopularnije pop kulturalne pjevačice? Definitno nema! To samo potvrđuje veličinu Taylor Swift koje smo iz dana u dan sve svjesnij, neovisno o tome favorizirali je ili ne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Naravno, osim članova kraljevske obitelji, obožavateljima je za oko zapeo i Taylorin dečko, američki nogometaš Travis Kelce koji se po prvi puta pojavio na Instagram profilu slavne pjevačice. Njihova ljubavna veza jedna je od trenutno glavnih tema na društvenim mrežama, a par obožavateljima ne prestaje davati materijala za dijeljenje slatkih ljubavnih trenutaka, kako s turneje, tako i izvan nje. 

Kelce je nekoliko puta viđen kako uživa na Taylorinim koncertima u društvu zajedničkih prijatelja i obitelji, pa tako i prvi koncert u Londonu nije bilo iznimka. Snimljen je kako pleše i maše publici, a Taylor je također posebno pozdravila svog dečka tijekom pjesme “So High School,” oponašajući jedan od njegovih prepoznatljivih poteza s utakmica Kansas City Chiefsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NAS (@nas.archive.s)

Vrhunac se definitivno dogodio sinoć, kada se Travis pojavio na pozornici stadiona Wembley. Odjeven u crni smoking pridružio se Taylorinim plesačima i podijelio nekoliko trenutaka s njom na pozornici. Obožavatelji su naravno oduševljeni i upravo ovaj trenutak nazivaju jednim od najznačajnijih u pop kulturalnoj povijesti. Drugi ipak govore kako je ovo samo dokaz da je Travis željan medijske pažnje, možda i više nego Taylor. Kako god bilo, jedno je sigurno, a to je da je ovaj ubojiti duo sve ono o čemu je Taylor godinama maštala ii pretvorila u stihove koje trenutno pjevuši cijeli svijet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE UK (@elleuk)

Taylorini londonski nastupi tek su početak europske dionice Eras turneje. Pjevačica bi trebala bi održati još dva koncerta u Londonu ovog vikenda prije nego što krene u Irsku, a u kolovozu će se vratiti na stadion Wembley za još pet koncerata. Treba napomenuti i kako je u travnju izašla vijest o tome kako je Taylor postala prva bilijunašica u povijesti koja je svoje carstvo izgradila samo uz pomoć glazbe. Stoga nas ne treba čuditi što je kraljevska obitelj i službeno potvrdila svoj status Swifties-a jer svidjelo se to nekima ili ne, Taylor Swift upravo ispisuje povijest!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

 

 

Pop kultura