Instagram @katyperry
//

Instagram @katyperry

Dobre vijesti dolaze za sve obožavatelje pjevačice Katy Perry koja je najavila izdavanje novog albuma nakon duge glazbene pauze. Naime, pjevačica je nakon nekoliko mjeseci šuškanja potvrdila da se vraća na glazbenu scenu sa stilom- izdaje svoj šesti studijski album. 

Katy Perry je putem Instagram profila podjelila vijesti s obožavateljima. 11. srpnja pjevačica izdaje novu pjesmu pod nazivom Woman's World, a spot za pjesmu možemo očekivati dan kasnije. To će biti njezin prvi singl s nadolazećeg albuma kojeg obožavatelji s nestrpljenjem očekuju. Najavu za novi singl snimio je britanski fotograf Jack Bridgland, a na njoj je Katy Perry odjevena u bijeli bikini dok na nogama ima hlače koje izgledaju poput konjskih nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

U drugoj Instagram objavi, pjevačica je dala sneak peak pjesme koja je oduševila njezine pratitelje na toj društvenoj platformi. Pjesma odiše elektro pop zaraznim ritmom. Ovo je prvi put da Katy Perry objavljuje novu glazbu nakon četiri godine, a novi album trebao bi biti nasljednik njezinog posljednjeg albuma Smile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Da sprema nove glazbene poslastice, Perry je dala naslutiti još u travnju u intervjuu za magazin Access Hollywood. Šuškanja o novoj glazbi i povratku na glazbenu scenu pojačala su se nakon što je objavljeno da pjevačica više neće biti članica žirija u American Idolu. 

Jedva čekamo čuti što nam je novog pripremila Katy Perry!

Pop kultura