Zara //

Prije nekoliko tjedna sastavljali smo wishlistu komada za koje se nadamo da će biti dostupni na velikom Zara sniženju. Bilo je tu svega, od dugih ljetnih haljina, do modnih dodataka poput velikih pletenih torbi za plažu, a moramo priznati kako smo i više nego zadovoljni svime što smo uspjeli uhvatiti u pola cijene. Sada kreće druga tura sniženja u Zara, ali ovaj put imamo samo jedan komad na našoj wishlisti koji je veliki hit ove sezone. 

Riječ je o dugoj haljini leopard uzorka koju viđamo doslovno posvuda, od društvenih mreža, do gradskih ulica. Duga haljina s dubokim američkim izrezom, naboranom dekolteom i otvorenim leđima trenutno je dostupna po cijeni od 35,95 eura, a mi se nadamo da ćemo je uhvatiti za barem 10% manje.

Ono što izdvaja ovu haljinu je kontrastna podstava koja joj daje posebni štih, pa je kao takva idealna za tople ljetne dane na plaži ili za večeru u nekom restoranu na obali. S obzirom na to da su ove sezone životinjski uzorci doživjeli veliki povrata, njezina popularnost nas iskreno ni ne iznenađuje, a s obzirom na to da je idealne dužine može poslužiti i kao odličan tranzicijski komad uz par dobrih jesenskih čizama. 

Kako god, već smo upoznati s tim da Zara ima jako dobar pregled igre, odnosno da zna prepoznati trend, pa je ova haljina svakako komad koji želimo u svojoj ljetnoj garderobi. 

Moda