Instagram
@itsyuyann //

Instagram

Početak ljeta koje donosi visoke temperature nekada zna zadati muke kada je u pitanju odijevanje. Za vruće ljetne dane najčešće biramo lagane materijale, opuštene krojeve i lepršave modele hlača, haljina i suknji. Jedan od ljetnih must have komada bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto su bijele haljine. Modni klasik je as u rukavu koji se može prilagoditi svakoj prigodi. 

Koliko vam se puta tijekom ljeta dogodilo da je vani toliko vruće da biste najradije izašli u kupaćem kostimu na ulicu, što naravno ne smijete napraviti pa ste se odlučili na provjereni klasik- bijelu ljetnu haljinu. Modni znalci govore kako bi svaka žena u svom ormaru trebala imati malu crnu haljinu koja će služiti svakoj prigodi, ali u najtoplijem djelu godine na njeno mjesto dolazi savršena bijela ljetna haljina. Sigurni smo kako se u vašem ormaru nalazi barem jedan model bijele haljine iz koje se ne skidate kada temperature dosegnu vrhunac, ali ako se i dalje u potrazi u idealnim modelom ne morate se brinuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A N N A S C H Ö N B E R G (@hannaschonberg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roos Anne van Dorsten (@moderosaofficial)

Bijela boja je savršena u ljetnim mjesecima. Što se odjeće tiče najdraže su nam haljine jer ne zahtjevaju puno stiliziranja, udobne su i možemo ih nositi za svaku priliku. Naravno, dolaze u puno različitih varijanti pa tako obožavamo maxi lepršave haljini ili mini haljine s volanima koje su savršena opcija za beach party. Osim što ih nosimo na moru jednako dobro se stiliziraju za ljetni poslovni look. Odlično izgledaju kada dobivamo preplanuli ten nakon sunčanja jer boja više dođe do izražaja što je win-win situacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuyan (@itsyuyann)

Jednostavne su za stiliziranje jer su neutralne pa imate bezbroj mogućnosti. Maxi lepršava haljina za dnevni look savršeno će ići uz i dalje popularne Birkenstok natikače ili bilo koje druge ravne natikače, a brzo se cijeli look može transformirati u večernji look za večeru u restoranu. Cipele na petu s otvorenim prstima izgledat će elegantno, a dodatak crvenog ruža i malo maskare stvorit će neodoljiv ljetni večernji look. 

Izdvojili smo 15 najboljih bijelih ljetnih haljina u aktualnoj ponudi brojnih high street dućana!

Moda