Instagram
@tezza.barton //

Instagram

Srpanj je pred vratima pa tako brojimo sitno do godišnjih odmora. Visoke temperature u gradskim središtima i na obali natjerali su nas da izvadimo ljetnu garderobu pa tako i stvari za plažu. Ako ste u potrazi za novim stvarima koje ćete nositi na plažu kako biste bili stylish pronašli smo u Mangu savršene komade. 

Odlazak na plažu predstavlja vrijeme za opuštanje kada nekada u prvom planu nemamo outfit. Međutim, ako ste među onima koji bez obzira na mjesto gdje se nalaze moraju izgledati sređeno i elegantno u Mangu smo pronašli savršene komade. Oduševila nas je njihova ljetna kolekcija u kojoj smo se zaljubili u izbor kupaćih kostima, modnih dodataka poput šešira i sunčanih naočala ili jednostavnih kompleta koje možemo nositi u beach baru dok pijemo koktel. 

Kupaći kostimi u većini high street brendova su dostupni od proljeća, a ako ste čekali zadnji čas kako biste izabrali onaj najbolji zavirite u Mangovu kolekciju. U njihovoj ovogodišnjoj kolekciji prevladavaju retro dizajni kupaćih kostima, ali i oni klasični. Ako se ugodnije osjećate u jednodjelnim kupaćim kostimima Mango ima odličan izbor istih. 

Nakon što smo osigurali kupaći kostim, treba nam ručnik za plažu kako bismo se mogli cijeli dan sunčati. Za oko nam je posebno zapeo ovaj ružičasti ručnik za plažu s predivnim motivom cvijeta. 

Kako ručnik ne bismo trebali nositi u rukama dok ne dođemo na plažu potreba nam je torba. Uvijek su nam prvi izbor pletene i slamnate torbe za plažu koje izgledaju chic, ali također daju pravi ljetni vibe. Sada su u trendu slamnate torbe u boji i s raznim dodaciama. 

Naišli ste na slatki beach bar u koji biste se otišli osvježiti u pauzi od kupanja ili sunčanja? Neka vam pri ruci bude jednostavni komplet koji možete nabaciti u sekundi. U ljetnim mjesecima biramo komade koji su od laganih materijala poput lana ili lagane pletene haljine. 

Dok smo na plaži bitno je imati udobnu obuću pogotovo ako se kasnije namjeravate zaputiti na beach party. Snadale su omiljeni izbor svakog ljeta, a ovaj model moći ćete bez problema nositi po gradu i plaži. 

Da biste se spasili od nesnosnih vrućina na plaži ponesite lepezu. Idealan modni dodatak koji neće imati svatko na plaži, a vi ćete izgledati samozatajno i chic. 

Moda