Model: Katarina Filipović, Styling: Ana Nikačević, Šminka: Saša Joković, Kosa: Zvonimir Franić, Asistentica stilistice: Lorena Gačević, Kreativno vodstvo: iva Gradišer.
Fotografija: Sanja Jagatić //

Model: Katarina Filipović, Styling: Ana Nikačević, Šminka: Saša Joković, Kosa: Zvonimir Franić, Asistentica stilistice: Lorena Gačević, Kreativno vodstvo: iva Gradišer

Kako je sam broj posvećen uspjehu i modni editorijal se oslanja na tu temu. Introspekcija sa samom sobom, način na koji doživljavamo i/ili proživljavamo svoje zadaće, uloge i što se događa kad nitko ne gleda.

Čime se bavimo i čemu se posvećujemo. Ljetom inspirirana priča, pročišćeni i jednostavni lookovi, naznake su na dosljednost sebi, menadžeriranje stvari i pronalasku mira, kako u životu, tako i u stylingu. Sve su to niti vodilje ove foto priče ispričane poput dnevnika uspješne žene suvremenog doba. Bila ona u privatnosti svoje sobe u glamuroznom Hotelu Milenij ili žurila na idući u nizu sastanak i fitting, uspjeh je ono što se proteže kroz svaki njen korak. Čak i onda kada se opušta na osamljenoj plaži, u trenucima kada je sama sa svojim mislima. Ona je heroina svoje priče koju u svakom koraku prati zlatni standard i želja za udobnosti, poput Range Rover Evoque automobila, koji se idealno uklopio u našu istovremeno užurbanu i opuštenu priču.

Trend momenti uklopljeni u bezvremenski uspjeh, metalik haljina za cool izlazak, nakit kojim dajemo osobni pečat i koji je istovremeno poput oklopa ispod kojeg proviruje ljudskost, kupaći kostim zanimljivog kroja, popularna svjetlo plava boja i upečatljivo odijelo. U editorijalu se pojavljuju komadi domaćih i stranih modnih kuća, koji su se naposljetku savršeno uklopili u našu viziju. Naš je editorijal sniman u prekrasnoj Opatiji pod klikom Sanje Jagetić, a stiliziran je od strane Ane Nikačević. Prekrasna manekenka Katarina Filipović se savršeno uklopila u priču koju smo htjeli ispričati ovim editorijalom, s make up-om vještog Saše Jokovića i frizurama by Zvonimir Franić za Studio Franić.

Ljetni broj pronađite na vašem najbližem kiosku i uživajte u inspirativnim ljetnim danima i toplim, senzualnim noćima.

Moda