Sydney Sweeney
Profimedia //

Sydney Sweeney

Kako dodati malo old Hollywood glamura gradu mode i epicentru nadolazećih Olimpijskih igara? Jednostavno, pitajte Sydney Sweeney! Mega popularnu glumicu uspjela je jedno popodne u Parizu pretvoriti u pravu modnu reviju dok je izlazila u šetnju Parizom, a stilizirala ju je njena i već odavno popularna stilistica Molly Dickson. Nas je naravno apsolutno oduševio njezin look, pa bismo mu bez puno razmišljanja dali titulu najbolje looka ovoga tjedna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney.2)

Što je odjenula?

Sydney je nosila komplet iz posljednje Ralph Lauren Resort kolekcije koji se sastojao od kratkih hlača i korzeta u bež boji sa zanimljivim cvjetnim printom. Cijelom looku dodala je i istu jaknu kao i pastelno plave dokoljenke koje je upotpunila chic plavim salonkama. Nosila je i malu odgovarajuću Ralph Lauren Resort torbicu, kao i sunčane naočale trendi oblika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney.2)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Sweeney Updates (FAN PAGE) (@sydneysupdates)

Američka glumica i inače je poznata po suvremenom stilu koji nekako uvijek uspije upakirati u svima dobro znan old Hollywood glamur. To je postigla i ovaj put i to najviše uz pomoć voluminozne frizure i nešto istaknutije šminke koja je nadopunjavala cijeli look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sydney Sweeney Updates (FAN PAGE) (@sydneysupdates)

Sydney Sweeney je svojim posljednjim lookovima od kojih je svaki bolji od onog prethodnog dokazala da je modna ikona novih generacija. Kroz društvene mreže i medije, njen utjecaj na modne trendove postaje sve izraženiji, pa nas ne čudi što mnogi dizajneri i brendovi poput Ralph Laurena žele surađivati s njom kako bi promovirali svoje kolekcije.

Moda