Saint Laurent
Launchmetrics //

Saint Laurent

Ako vas već lagano hvata depresija na samu pomisao da uskoro dolazi kraj ljeta, samo se sjetite da je jesen uvijek najstylish razdoblje u godini. Okej, možda ovo nekome i nije utješna misao, ali nama definitivno je! Na jesen se naša garderoba jednostavno transformira i koliko god voljeli opuštene ljetne haljine i bose noge, spremni smo za denim jakne, čizme, balonere i ostale stylish komade s kojima se možemo igrati i kreirati bezbroj chic outfita.  

Upravo jedan takav komad kojem se jako veselimo je oversized sako. Ovaj model sakoa prkosi vremenu i trendovima, pa tako zadržava svoju popularnost iz sezone u sezonu. Posebno je popularan u jesen, kada nezamjenjivi gradivni element svakog outfita jer se savršeno uklapa u razne stilove, od street stylea, do poslovne elegancije. Njegovu moć davno su prepoznali brojni veliki modni brendovi poput Saint Laurenta, Prade, Guccija i Bottega Venete, pa se svake sezone pobrinu da ga obavezno uvrste u svoje kolekcije u kojima ga viđamo u raznim varijantama, od vune, tvida i kože, pa sve do laganijih tkanina poput pamuka i lana. 

Ovaj komad jednostavno je sinonim nonšalantne elegancije i uz njega obična kombinacija s jednostavnom bijelom majicom i trapericama može izgledati urbano i chic. Dodajte ovom izgledu još neke dobre kožne čizme i baloner i eto ga, spremni ste za nešto hladniju jesen. No, s obzirom na to da smo još uvijek u prijelaznom periodu nećemo prizvati hladnu jesen, nama je dovoljno da tek toliko zahladi kako bi ovaj apsolutni modni favorit mogao ugledati svijetlo dana. 

Kako bismo se i vi i mi ispravno pripremili za jesen, obavezno se pobrinite da prije početka rujna u svojoj garderobi imate barem jedan dobar model oversized sakoa. Nebitno odlučite li se za onaj od tate, djeda, dečka ili krenete u potragu za savršenim, mi u nastavku donosimo naš izbor top 10 oversized sakoa koji su trenutno na sniženju. Jedva ih čekamo nositi, a vi?

Elle Izbor

Moda