Launchmetrics //

Uskoro dolazi vrijeme za osvježavanje garderobe s komadima koji nas vode iz jedne sezone u drugu. No, prijelazna moda je specifična jer zapravo jako kratko traje, pa se stoga i ne isplati ulagati velike količine novca za neki komad koji ćemo nositi svega par tjedana. Danas mnogi pristupačni komadi uistinu mogu izgledati kao da su upravo sišli s modnih pista, a ključ je u odabiru pravih materijala, krojeva i boja koji ostavljaju dojam dizajnerske kvalitete.

Kako pronaći povoljne komade koji izgledaju kao dizajnerski?

Jedan od najboljih načina za postizanje ovog izgleda je usredotočiti se na jednostavne, ali elegantne komade koji predstavljaju temelj vašeg stila. Razmislite o klasičnim krojevima poput ravnih hlača, midi haljina ili o komadima poput dužih kaputa i čizama koji su bezvremenski i uvijek u modi. Takvi komadi lako se mogu kombinirati s vašom postojećom garderobom, a s pravim detaljima i teksturama izgledat će sofisticirano i skupo.

Prava boja također igra važnu ulogu. Neutralne nijanse poput krem, crne, sive i tamnoplave odišu luksuzom, dok pažljivo odabrani uzorci mogu dodati dašak visoke mode. Dodaci poput kvalitetnih gumba, remena ili zanimljivih tekstura također mogu podići cjelokupan izgled.

Ne podcjenjujte moć slojevitosti! Pravilan slojevit pristup omogućit će vam da se igrate s teksturama i siluetama i tako stvorite kompleksan i bogat izgled. Kardigani, lagani kaputi i blejzeri su idealni za prijelazno razdoblje kao i bermude i duže lanene hlače. 

Dakle, čak i s ograničenim budžetom, moguće je kreirati garderobu koja odiše luksuzom i stilom, a s obzirom na to da još uvijek traju sniženja, mi smo izdvojili top 7 prijelaznih modnih komada ispod 100 eura koji izgledaju kao dizajnerski. Donosimo ih u nastavku! 

Elle Izbor

Moda