Instagram
@CNTRBNDofficial //

Instagram

Skrolanjem web stranica high street dućana, u potrazi za najnovijim trendovima, naišli smo na jedan poseban modni dodatak koji osvaja srca ljubitelja mode širom svijeta – naušnice u obliku trešanja. Ove slatke i razigrane naušnice, inspirirane sezonskim voćem, donose dašak svježine i mladalačkog šarma svakom outfitu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Francuski dizajner Jacquemus, poznat prema njegovoj ljubavi prema jednostavnim životnim radostima, prvi predstavio je ove neobične naušnice u obliku trešanja na svojoj jesenskoj reviji u o to ni više, ni manje, nego u Versaillesu. Revija bila je pravi spektakl – modni događaj smješten u raskošnom vrtu palače Versailles, okružen cvijećem i bujnim zelenilom, a trešnja i boja trešnje su bile inspiracija za cijelu kolekciju. Kombinacija crvenih, zrelih plodova i zelenih listova, koja se našla ne samo na naušnicama, već i na haljinama, torbama i drugim modnim dodacima, donijela je dašak zaigranosti i prirodne ljepote u svijet visoke mode. Trešnje, koje simboliziraju prolaznost, slatkoću života i nostalgiju za bezbrižnim ljetnim danima, savršeno su se uklopile u njegovu viziju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Jedinstveni dizajn naušnica i veseli izgled čine ih savršenim dodatkom za svaku priliku – bilo da se radi o opuštenom dnevnom izdanju ili večernjem izlasku. Svojim razigranim izgledom i upečatljivom crvenom bojom, mogu podignuti i najjednostavniju kombinaciju. Iako su razigrane, u isto vrijeme mogu biti elegantne ako ih, na primjer, iskombinirate uz crnu haljinu i crvene štikle u istoj zagasitoj nijansi kao naušnice. U raznim trgovinama pronašli smo različite varijacije ovih naušnica, od onih minimalističkih sa samo jednim plodom, do raskošnijih verzija s više trešanja i dodatnim detaljima poput svjetlucavih kamenčića i zlatnih listova.

Moda