Instagram
@mariaamarti_ //

Instagram

Što smo bliže godišnjem, uzbuđenje raste kao i naše pregledavanje online stranica u potrazi za beach essentialsima. Znate kad smo bili djeca, pa bi noć prije izleta sve spakirali i spremili odjeću za sljedeće jutro – isto tako sad radimo s torbom za plažu i svime što nosimo u njoj, kako bi spremna čekala prvi odlazak na plažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARIA MARTÍ 🦋 (@mariaamarti_)

U ponudi Yamamaya našli smo sve što nam je potrebno za plažu - od kupaćeg kostima, torbe, ručnika do parea i ostalih pokrivala. Uz sve navedeno, potreban vam je još set karti, snacks i voda, novčanik, naočale, mobitel i naravno neizostavne kreme s faktorom i marmelade za ubrzano tamnjenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARIA MARTÍ 🦋 (@mariaamarti_)

Prvo i najosnovnije što nam treba za more je kupaći. Dosadili su nam jednobojni dosadni kupaći a životinjski print je ove godine pravi hit, možemo ga vidjeti u svim dućanima na različitim odjevnim komadima. Izbor je pao na model trokutića, koji se lako podešava s leopard uzorkom koji prati posljednji trend.

Ručnici se često znaju uništiti na plaži pa ih svako toliko treba i obnoviti a ovaj prostrani i mekani ručnik s logom Yamamaya u ovoj jarkoj rozoj bolji pravi je beach essential.

Torba za plažu osim što mora biti slatka, treba biti i prostrana da nam sve stane u nju a ova ispunjava sve naše kriterije.

Velike torbe za plažu su često bez pretinaca i odjeljaka, pa teško nalazimo stvari u njoj. Idealno rješenje je ova mala torbica (opet u trendy životinjskom printu) u koju možete staviti najosnovnije poput novčanika, naočala i mobitela, te ju lako zgrabite kada odlučite prošetati do obližnjeg beach bara.

Kad smo već kod koktela ili ledene kave u beach baru, treba vam nešto što ćete nabaciti na sebe prije odlaska. Ovaj poncho, čipkastog dizajna i bijele boje je savršen outfit za plažu, u kojem vam neće biti vruće a izgledat ćete stylish. Nama se svidio i ovaj crni pareo, koji možete iskombinirati na neki top ili samo na gornji dio kupaćeg. Također je laganog materijala a dolazi i u bijeloj boji, koja se najbolje slaže uz preplanuli ten.

Moda