Instagram
@alexandra__sage //

Instagram

Nova kolekcija je inspirirana i otvaranjem novog gourmet restorana, plaže ali i trgovine u Saint Tropezu, koji odiše mediteranskom atmosferom i njegovim jedinstvenim identitetom - bijelo-žute prugaste fotelje, lagane zavjese koje plešu na vjetru, besprijekoran namještaj, luksuzni detalji, svježi limuni..

U novoj kolekciji mogu se pronaći ručnici, kupaći, torbe za plažu ali i društvene igre poput seta karti te šešira i šilterica, koji održavaju tipičnu estetiku brenda ali i novootvorenog mjesta.

Prva i najvažnija stvar za plažu je naravno kupaći. Koliko god ih imali u kolekciji, svake godine želimo barem jedan novi kako bi nam odlazak na more bio još slađi. Nama je za oko zapeo jednodijelni kupaći, za koji se čini da je Simon bio inspiriran Baywatch serijom, jer ovom crvenom bojom opako podsjeća na slavni kupaći Pamele Anderson. Na leđima ima duboki izrez te ovaj nisko rezani kupaći kostim je poseban upravo zbog  detalja na leđima i zlatnog metalnog loga.

Simon je nedavno na svom storyu objavio Le sac Marcel i malo je reći da smo se zaljubili - savršena platnena torba s efektnim crvenim prugicama, u koju stavite novčanik, naočale i mobitel te prošetate do obližnjeg beach bara na koktel. 

Sve je u prugastom dizajnu i štihu, upravo kao i fotelje i ležaljke na njegovim plažama pa je novom kolekcijom i ručnicima, pokušao pružiti nam dašak atmosfere iz Saint Tropeza. Ručnici s prugastim dizajnom su prostrani i mekanog materijala, te su naravno vizualno privlačni i na svakoj slici će biti zamijećeni. Dolaze u žuto-bijeloj varijanti te plavo-bijeloj, a nama je mrvicu draži ovaj sunčaniji i topliji.

Naš osobni favorit je definitivno jedan njegov klasik – bucket šeširi. Svake godine izbaci novu boju ili barem ih malo izmijeni, tako da ovoga puta u njegovoj novoj kolekciji možemo kupiti slamnate šešire, s različitim bojama na obrubu i logu. Dobar šešir glavu čuva, a s ovim ćete usput i izgledati stylish.

Torba za plažu treba biti velika i prostrana kako bi u nju stalo sve što nam je potrebno toga dana - od vode, ručnika, badića do karti i društvenih igri. Jacquemus je mislio i na to! Slamnate torbe su već godina it piece koji nosimo na plažu a uz dašak boje, one postaju više chic modni dodatak, koji je naravno i praktičan. 

Ako na plaži volite igrati remi ili neku drugu igru s kartama, vjerujemo da će igra postati još zanimljivija s ovim špilom karata s posebnim dizajnom i potpisom Jacquemusa. Na svakom broju karte nalazi se neki drugi proizvod iz njegove nove kolekcije. Izbacio je također i domino, igru koja nije baš primjerena za plažu ali je poklon koji možete pokloniti nekome tko voli društvene igre i takva casual druženja. 

Moda